Schoolreizen

Al jaren voeren wij buitenlandse schoolreizen uit voor diverse scholen uit Nederland en België naar diverse binnen- als buitenlandse bestemmingen. Moet er naast de reizen ook nog een werkopdracht worden gedaan in de vorm van een bezoek aan studiegenoten of een andere opdracht? Laat het ons weten en wij regelen de contacten voor u, daarnaast hebben wij in alle steden een uitgebreid excursie programma voor u.

Wij hebben een uniek concept en zijn “open minded” dat wil zeggen wij denken met u mee om te komen tot een zo goed mogelijk product. U vraagt een offerte aan en binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op voor overleg. We rijden met vaste vervoersbedrijven met chauffeurs die een toegevoegde waarde zijn voor uw schoolreis en de steden kennen. Veilig en vertrouwd op weg tegen betaalbare prijzen. Wij zijn tevens lid van het garantiefonds GGTO, VvKR en hebben het Thuiswinkel Waarborg keurmerk B2B en B2C.

Staat uw gewenste bestemming er niet tussen?
Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben diverse betaalbare bestemmingen voor zowel educatieve- als sportieve schoolreizen in binnen- en buitenland. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen voor een perfect programma op maat. Op aanvraag kunnen wij ook bestemmingen als Zakopane, Gdansk, München, Sevilla, Zwarte Woud en outdoor (Ardennen) aanbieden.