Schoolreis Krakau

Schoolreis Krakau: Creativ EventZ is dé specialist van Nederland en België voor uw schoolreis Krakau. Een specialist heeft deskundige Nederlandse gidsen en weet waar hij over praat, weet de weg, neemt het onderwerp serieus en is een professional. Wij noemen ons dus met recht de specialist. In tegenstelling tot andere gidsen spréékt onze gids niet alleen Nederlands, maar is Nederlands.

Creativ EventZ  verzorgt uw schoolreis Krakau en doet dat in goed overleg met u. Wij zijn “open minded” dat wil zeggen wij denken met u mee. Krakau, de voormalige hoofdstad van Polen is een studentenstad. Voor de meeste studenten die Krakau bezoeken is het op 65 kilometer verderop gelegen Auschwitz/Birkenau het doel van de reis. Wij verzorgen een dagexcursie voor u op het museum.

Voorbeeld: 4-daagse busreis

Dag 1
In alle vroegte vertrekken we met de luxe touringcar naar Krakau aan het einde van de middag komen we aan bij het hostel/hotel.

Dag 2
Vandaag doen we de Schindlers list tour door Krakau een inspirerende voorbereiding voor de excursie van morgen op Auschwitz.

Dag 3
We doen een dagexcursie op museum Auschwitz/Birkenau.

Dag 4
Vandaag vertrekken we weer in alle vroegte naar Nederland waar we in de avond zullen aankomen bij school.

Schoolreis Krakau excursies
Krakau is onder andere ook bekend van de film van Steven Spielberg: Schindler’s List. Wij nemen u mee naar de locaties waar de film is opgenomen en desgewenst naar de wereld beroemde zoutmijnen van Wieliczka.

Sportieve excursies
Naast cultuur heeft Polen ook vele mogelijkheden voor een sportieve onderbreking. Er zijn in Krakau mogelijkheden om te paintballen, raften, kano varen, zwemmen en fietsen. In Zakopane is het mogelijk om te klimmen, paintballen, mountainbiken, bergwandelen, abseilen, skiën en nog veel meer.

Garantie

Wij garanderen u dat u de reis bij geen enkele aanbieder goedkoper vindt. Vele scholen gingen u voor en komen elk jaar op dezelfde datum terug.

© 2018 - Creativ-EventZ