Krakau en Auschwitz bezoeken

Auschwitz en Krakau bezoeken? Creativ EventZ is dé specialist van Nederland en België. Een specialist heeft deskundige Nederlandse gidsen en weet waar hij over praat, weet de weg en is een professional. In 2018 doen we naast onze standaard reizen ook weer een aantal 5-daagse groepsreizen naar Auschwitz – Majdanek en Sobibor. Daarnaast doen we ook onze nieuwe reis “7 Daagse reis door de Shoah geschiedenis” met bezoek aan 6 voormalige concentratiekampen. Deze reis vindt u halverwege deze site. Tevens zijn wij aangesloten bij garantiefonds reisgelden GGTO.

De meeste mensen die Krakau bezoeken doen dit omdat ze Auschwitz willen bezoeken en het verhaal van Oskar Schindler willen volgen. Krakau biedt u echter meer cultuur en is de laatste jaren uitgegroeid tot een stad waar toeristen uit heel de wereld komen vanwege de schoonheid van de stad. Het oude centrum van Krakau, de Rynek Glowny is vooral in de zomer een bruisend gebeuren van straattheater, voorstellingen en in de winter een geweldige kerstmarkt. Maar Krakau biedt meer dan de Rynek. Wat denkt u van de Joodse wijk Kazimierz – waar de film Schindler’s list is opgenomen – , het oude Getto of voormalig kamp Plaszow. Wij bezoeken het allemaal tijdens de groepsreizen met Nederlandse gids.

Groepsreizen

Tijdens onze groepsreizen krijgt u alle highlights van Krakau te zien met deskundige Nederlandse gids (zie onze gids).  Tijdens Schindler’s list excursie bezoekt u het eerste woonhuis van Oskar Schindler in Krakau, kasteel Wawel, de wijk Kazimierz, het Getto, de fabriek van Schindler en we nemen u mee naar een stukje van de originele Gettowall en concentratiekamp Plaszow. Onze gids vertelt u in 5 uur tijd het ware verhaal achter de Schindler’s list. Deze excursie gaat ook naadloos over in de studietour Auschwitz en duurt bij ons 6 uur exclusief reistijd. U komt ook op plaatsen die anderen niet kunnen/mogen bezoeken. Klik hier voor het programma voor de excursie. De excursie Auschwitz is bij ons geen toeristische tour, maar een reis door de geschiedenis die minimaal 6 uur duurt exclusief reistijd. Dit in tegenstelling tot de standaard tour van collegae die maximaal 3 uur duren. We beginnen altijd vroeg zodat we de eerste groep zijn die naar binnen kunnen en geen last hebben van de duizenden toeristen die later komen. Zo hebben we de ruimte en de tijd en hoeven we ook nergens te wachten. Wij verblijven met de reizen in het mooie 4 sterren Apis hotel net buiten het centrum van Krakau, het hotel beschikt over een uitstekende keuken, gratis wifi, een lift, fitness en sauna

De groepsreizen zijn exclusief, van hoogstaand niveau en toegankelijk voor iedereen. Deelnemers zijn van alle leeftijden (minimaal 14 jaar). Voor de groepsreis kunt u kiezen om te reizen met het vliegtuig of de eigen auto. Maar u kunt bij ons ook een particuliere reis of schoolreis boeken. Alle excursies zijn met luxe vervoer en drankjes tijdens de ritten (non alcohol) zijn inbegrepen. Wilt u weten wat inclusief en exclusief is tijdens onze groepsreizen, kijk dan hier. Onze groepsreizen  zijn gegarandeerd met Nederlandse gids. Wij zijn inmiddels al twee maal op televisie te zien geweest bij onder andere KRO-NCRV Brandpunt (mei 2017) en bij RTL Late Night (januari 2015).

Reis verlengen?
Wilt u langer in Polen blijven voor of na de groepsreis? Geen probleem. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het plannen van een bezoek aan Warschau. Ook kunt u gaan wandelen of mountainbiken in Zakopane: het berg/skigebied van Polen. Een bezoek aan het authentieke Wroclaw, culturele hoofdstad van 2016, is ook zeer de moeite waard. Als u naar Berlijn of Praag wilt kunnen wij u ook helpen. Wij hebben een ruim aanbod van hotels en appartementen daar en een aanbod van excursies. Laat het ons weten bij uw aanvraag/boeking.

Auschwitz – Majdanek – Sobibor

Een 5 daagse reis als aanvulling op onze reizen naar Auschwitz. U bezoekt de 3 kampen met Nederlandse reisleiding en gids.

7-daagse reis door de Shoah geschiedenis

De zeven-daagse reis door de geschiedenis als aanvulling op onze reizen naar Auschwitz, Majdanek en Sobibor.

Excursie Auschwitz en Schindler met Nederlandse gids

Excursie Auschwitz en Schindler met Nederlandse gids zonder groepsreis.

Onze Nederlandse gids

Lees hier het verhaal van onze Nederlandse gids op museum Auschwitz/Birkenau.

Filmpjes

Bekijk hier de filmpjes van de eerdere reizen naar Krakau en Auschwitz.

Recensies

Recensies van vorige reizen.

In de media

Bekijk hier onze reizen in de media.

Incentives-, school- of privereizen
Wilt u een incentive reis naar Krakau met alle excursies? Mail ons dan uw wensen en wij gaan voor u aan de slag! Wij hebben contracten met bijna alle hotels en onze eigen Nederlandse gids zal u overal rondleiden, wilt u op locatie bezoek bij een collega? Ook dit is geen probleem voor ons.

Wilt u met een eigen groep Krakau bezoeken? Voor groepen kunnen wij een programma op maat maken, ook dan is de vraag aan u, stuur een mail met uw wensen, wij hebben contracten met bijna alle hotel, hostel, appartementen.

Schoolreizen: Al vele jaren doen wij voor diverse scholen de schoolreis naar Krakau organiseren met alle excursies.

Wij hebben onze eigen bus transfers en rijden met luxe busjes/bussen van taxi tot 7 persoons minivan – bussen tot 22 pax – 30 pax en touringcars.

© 2018 - Creativ-EventZ