Onze reizen naar Polen

Auschwitz en Krakau bezoeken? Of liever zelf er op uit in Warschau, Gdansk of Wroclaw? Creativ-EventZ is dé specialist van Nederland en België. De specialist heeft deskundige Nederlandse gidsen en weet waar hij over praat, weet de weg en is professioneel.

Naast onze groepsreizen naar Krakau en Auschwitz doen we ook weer een aantal vijf-daagse reizen naar Auschwitz, Majdanek en Sobibor en de zeven-daagse reis door de Shoah geschiedenis met een bezoek aan zes voormalige concentratiekampen. Al onze groepsreizen zijn onder leiding van Nederlandse reisleiding en gids(en). Voor alle reizen; we zijn aangesloten bij het garantiefonds reisgelden GGTO en Thuiswinkel waarborg. Lees op onze Facebook-pagina of website de vele recensies.

Groepsreizen naar Krakau en Auschwitz

Tijdens onze groepsreizen krijgt u alle highlights van Krakau te zien onder leiding van onze deskundige Nederlandse gidsen. De groepsreizen zijn vier- of vijf dagen. Tijdens de Krakau tour gaan we door de geschiedenis van Krakau langs de oude communistische wijk Nowa Huta, de Joodse wijk Kazimierz, Kamp Plaszow, het oude Getto, Kasteel Wawel en komen we langs een aantal plaatsen uit de film Schindler’s list. Tevens verteld onze gids het ware verhaal achter Oskar Schindler in deze zes uur durende excursie.

Onze Krakau tour gaat naadloos over in de studietour Auschwitz. Onze excursie Auschwitz is geen toeristische tour, maar een reis door de geschiedenis die minimaal zes uur duurt (exclusief reistijd). Deze excursie begint altijd vroeg zodat we de eerste groep zijn die naar binnen kunnen en geen last hebben van de duizenden toeristen die later komen. Zo hebben we ruim de tijd en hoeven we ook nergens te wachten.

Wanneer er plaatsen overblijven tijdens onze excursie Auschwitz of de Krakau tour zijn deze los verkrijgbaar. De data zijn te vinden op deze pagina.

Auschwitz – Majdanek – Sobibor- en Shoah geschiedenis reis

Naast de groepsreizen naar Krakau en Auschwitz doen we als aanvulling hierop onze reizen naar Auschwitz, Majdanek en Sobibor en de reis door de Shoah geschiedenis. In de vijfdaagse reis naar Auschwitz, Majdanek en Sobibor bezoeken we de genoemde drie kampen met onze Nederlandse gids. Tijdens de zevendaagse reis door de Shoah geschiedenis bezoeken we de kampen Auschwitz, Majdanek, Sobibor, Treblinka, Belzec en Chelmno. Vanaf 2020 doen we we ook groepsreizen naar Gdansk met Nederlandse gids.

Citytrips

Nog niet genoeg gekregen van Polen of Krakau, of gewoon een citytripje naar Gdansk, Wroclaw of Warschau? Het kan! Wij helpen u graag verder en regelen de vluchten (of per trein indien u al in Polen bent), verblijf en eventueel excursies in een van deze drie prachtige steden. Het is ook mogelijk om het vervoer op eigen gelegenheid te doen door bijvoorbeeld met de auto te komen. Bezoek Gdansk, het Venetië van Polen met de grachtenpanden en de haven. Ontdek de 400 kabouters van het schilderachtige Wroclaw of bezoek de hoofdstad van Polen Warschau, waar historie en moderniteit gepaard gaan.

Combitrips

Aan een citytrip niet genoeg? Boek dan een van onderstaande combitrips en bezoek meerdere steden in Polen in acht of negen dagen. U heeft de keuze uit de combitrip Gdansk-Warschau-Krakau of Wroclaw-Warschau-Krakau. Bij beide reizen sluit u aan in Krakau bij onze groepsreis met onze bekende Krakau tour en excursie Auschwitz met Nederlandse gids. Wij regelen voor u de vluchten, treinreizen, verblijf en excursies.

Incentive-, school- of privéreizen

Wilt u een incentive-, school- of privéreis naar Krakau met alle excursies? Mail ons dan uw wensen en wij gaan voor u aan de slag! Wij hebben contracten met veel hotels en onze eigen Nederlandse gids zal u overal rondleiden. Niets moet, alles mag. Wij maken graag een programma voor uw groep op maat. Naast onze eigen gidsen en contracten met hotels hebben wij ook een eigen vervoerspartner met luxe busjes/bussen van 7-persoons minivan tot touringcars.

© 2019 - Creativ-EventZ