Reizen naar Krakau

Sale op onze reizen naar Krakau

Geniet van de scherpste prijzen op onze reizen tot maart 2022.

Korting op onze vlieg- en autoreizen naar Krakau.

Bekijk onze recensiesBoek nu!

Onze reizen naar Polen!

Auschwitz en Krakau bezoeken tijdens een van onze reizen met Nederlandse reisleiding en -gids? Of liever zelf er op uit in een zelf samengestelde citytrip naar Krakau, Warschau, Gdansk of Wroclaw? Creativ-EventZ is dé specialist van Nederland en België.

Onze reizen begonnen in 2004 naar Krakau met een bezoek aan Auschwitz. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de specialist voor uw reis naar Polen. Zo kunt u bij ons nog steeds een reis boeken naar Krakau met een bezoek aan Auschwitz met onze eigen Nederlandse gidsen. De zevendaagse reis door de Shoah geschiedenis of de vijfdaagse Auschwitz Majdanek en Sobibor reis. Maar we verzorgen ook graag uw auto- of vliegreis naar Gdansk, Warschau en of Wroclaw of een combinatie van deze steden.

Voor alle reizen; we zijn aangesloten bij het garantiefonds reisgelden GGTO en Thuiswinkel waarborg. Lees op onze Facebook-pagina of website de vele recensies.

Onze reizen naar Krakau en Auschwitz | Auto- en vliegreizen

Auschwitz-Majdanek-Sobibor en de Shoah geschiedenis

Tijdens onze reizen krijgt u alle highlights van Krakau te zien onder leiding van onze Nederlandse gidsen. De reizen zijn vier- of vijf dagen, maar u kunt altijd dagen bijboeken als u dat wilt. Tijdens de Krakau tour gaan we door de geschiedenis van Krakau, de oude communistische wijk Nowa Huta, de Joodse wijk Kazimierz, Kamp Plaszow, het oude Getto, Kasteel Wawel en komen we langs een aantal plaatsen uit de film Schindler’s list. Tevens verteld onze gids het ware verhaal achter Oskar Schindler in deze zes uur durende excursie.

Onze Krakau tour is ook een voorbereiding op de excursies Auschwitz. Onze excursie Auschwitz is een reis door de geschiedenis die minimaal zes uur duurt (exclusief reistijd). Deze excursie begint altijd vroeg zodat we de eerste groep zijn die naar binnen kunnen en geen last hebben van de duizenden toeristen die later komen. Zo hebben we ruim de tijd en hoeven we ook nergens te wachten.

Wanneer er plaatsen overblijven tijdens onze excursie Auschwitz of de Krakau tour zijn deze los verkrijgbaar via onze partner DutchPoint Kraków. De data zijn te vinden op deze pagina.

Stel zelf uw citytrip samen

Krakau, Gdansk, Warschau en Wroclaw

Nog niet genoeg gekregen van Polen? Of gewoon een citytripje naar Krakau, Gdansk, Wroclaw of Warschau? Het kan! Wij helpen u graag verder en regelen de vluchten (of per trein indien u al in Polen bent), verblijf en eventueel excursies in een van deze vier prachtige steden. Stel zelf uw citytrip samen: auto- of vliegreis, met- of zonder excursies, verblijf in een ho(s)tel of appartement? Wij maken graag voor u een reis op maat.

Bezoek Gdansk, het Venetië van Polen met de grachtenpanden en de haven. Krakau het Florence met Polen met het wereldberoemde marktplein Rynek Glowny, ontdek de 400 kabouters van het schilderachtige Wroclaw of bezoek de hoofdstad van Polen Warschau, waar historie en moderniteit gepaard gaan.

Combitrips

Aan een citytrip niet genoeg? Boek dan een van onderstaande combitrips en bezoek meerdere steden in Polen in acht of negen dagen. U heeft de keuze uit de combitrip Gdansk-Warschau-Krakau of Wroclaw-Warschau-Krakau. Bij beide reizen sluit u aan in Krakau bij onze groepsreis met onze bekende Krakau tour en excursie Auschwitz met Nederlandse gids. Wij regelen voor u de vluchten, treinreizen, verblijf en excursies.

Golfreizen

Golf in Polen groeit enorm snel in populariteit. Mooi gelegen golfbanen zijn in iedere regio te vinden. Maar zeker in de omgeving van Kraków met Kraków Valley Golf en Royal Kraków Golf & Country club. Hoewel de kwailiteit van de faciliteiten uitstekend is, liggen de prijzen aanzienlijk lager dan in West-Europa.

Op zoek naar een mooie golf reis op maat? Dan bent u bij Creativ-EventZ, dé specialist in reizen naar Polen aan het juiste adres.

Incentive-, school- of privéreizen

Wilt u een incentive-, school- of privéreis naar Krakau met alle excursies? Mail ons dan uw wensen en wij gaan voor u aan de slag! Wij hebben contracten met veel hotels en onze eigen Nederlandse gids zal u overal rondleiden. Niets moet, alles mag. Wij maken graag een programma voor uw groep op maat. Naast onze eigen gidsen en contracten met hotels hebben wij ook een eigen vervoerspartner met luxe busjes/bussen van 7-persoons minivan tot touringcars.

© 2019 - Creativ-EventZ