Reizen naar Polen
(Krakau en Auschwitz, Auschwitz-Majdanek-Sobibor, Shoah geschiedenis of Citytrip Gdansk, Warschau of Wroclaw)

Om een van bovenstaande reizen te boeken dient u ons boekingsformulier in te vullen. Nadat u het boekingsformulier heeft ingevuld en op verzenden heeft gedrukt ontvangt u binnen één werkdag uw reservering en factuur/facturen. De (aan)betaling dient u binnen acht dagen via factuur (bankoverschrijving) of betaallink te voldoen (dit gaat via onze betalingspartner Mollie). Creditcard betaling zijn mogelijk, vraag vrijblijvend naar de voorwaarden. Als het openstaande bedrag niet voor de betalingstermijn voldaan is ontvangt u een automatisch bericht van onze administratie met het verzoek het bedrag alsnog te voldoen. Circa drie weken voor vertrek ontvangt u het reisschema, informatie over de excursies en vluchttijden. Tussen de 48 en 24 uur voor vertrek ontvangt u de instapkaarten voor de vlucht (wij checken u al in).

Trainingskampen
(Offerte en reservering)

U vraagt via onze website een offerte aan voor een (of meerdere) bestemmingen door het aanvraag formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zodra uw aanvraag binnen is nemen wij binnen één werkdag contact met u op om de offerte aanvraag te bespreken (indien nodig). Wanneer het aanvraag formulier volledig is ingevuld sturen wij u binnen één/twee werkdag(en) een offerte toe. Onze offertes zijn altijd op basis van beschikbaarheid en huidige vliegtarief. Wanneer u akkoord gaat op een van de offertes dient u dat per mail te doen door middel van uw akkoord te geven op uw offertenummer 22***. Na akkoord worden de vliegtarieven (indien nodig) opnieuw opgevraagd. Wanneer hier geen prijswijziging optreedt wordt het trainingskamp gereserveerd. U ontvangt de reservering en aanbetalingsfactuur, deze dient u binnen acht dagen via factuur te voldoen. Uiterlijk zes weken voor vertrek ontvangt u de restfactuur via factuur. U dient uiterlijk vier weken voor vertrek een kamerindeling toe te zenden. Uiterlijk drie weken voor vertrek ontvangt u van ons een link. U dient hier alle reizigers in te voeren die met de vlucht(en) mee gaan. Dit kan tot uiterlijk 8 werkdagen voor vertrek.

Schoolreizen
(Offerte en reservering)

U vraagt via onze website een offerte aan voor een schoolreis door het aanvraag formulier in te vullen. Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op (indien nodig). Anders sturen wij u binnen één werkdag een offerte. Al onze offertes zijn op basis van beschikbaarheid. Wanneer u akkoord gaat op een van de offertes dient u dat per mail te doen door middel van uw akkoord te geven op uw offertenummer 22***. Na akkoord wordt de reservering en (aanbetaling)factuur opgemaakt, deze dient u binnen acht dagen via factuur te voldoen. De factuur van het restbedrag ontvangt u uiterlijk zes weken voor vertrek en dient u via factuur te betalen. U ontvangt uiterlijk drie weken voor vertrek  het uitgebreide programma en informatie betreft de schoolreis.