UA-77071528-1

Trainingskampen

U wilt op trainingskamp met uw team. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een wintertrainingskamp is of een stage ter voorbereiding op de competitie. Wij hebben de beste locaties voor u. Steeds meer teams zien het nut van een buitenlands trainingskamp en geven daar veel geld voor uit. Wij zorgen dat u waar voor uw geld krijgt en wij onderscheiden ons t.o.v. andere aanbieders met het feit dat wij aangesloten zijn bij het wettelijk verplichte garantiefonds reisgelden.

Elk jaar checken wij zelf alle locaties voor de trainingskampen zodat wij zeker weten dat u dat krijgt wat u wilt. Al onze medewerkers komen uit de (top)sport en weten waar ze over praten. Wilt u verblijven in een appartement, hostel of hotel? Één of twee maal trainen per dag? Wij adviseren u graag. Van topsportteam tot amateurteam, voor ons is iedereen even belangrijk. Betaal niet langer te veel, vraag vandaag nog een offerte aan voor uw trainingskamp. Wij bieden gegarandeerd de scherpste prijs voor uw trainingskamp!

Vliegtickets
De prijzen van vliegtickets verschillen nogal van dag tot dag en het is zonde om voor dezelfde stoel soms meer te moeten betalen dan een ander. Hoe eerder u boekt, hoe voordeliger de tickets. Voor onze trainingskampen doen we zaken met alle luchtvaartmaatschappijen en gunnen u graag de meest gunstige tarieven.

© 2019 - Creativ-EventZ