Voetbal trainingskampen

U wilt op voetbal trainingskamp met uw team? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een wintertrainingskamp is of een stage ter voorbereiding op de competitie. Onze werkwijze is simpel en open minded dat wil zeggen: wij denken met u mee. Maak uw wensen kenbaar en ons team van oud (top) voetballers neemt contact met u op, zowel voor amateurteam als voor een professionele organisatie. Maak je voetbal trainingskamp net zo luxe als je zelf wilt.

Alle locaties worden ieder jaar door ons zelf gecheckt en vanuit ons kantoor ter plaatse geven wij u tijdens uw trainingskamp alle support die u nodig heeft. Wij hebben voor elk elftal een geschikt trainingskamp op maat.

Betaal niet langer te veel voor je voetbal trainingskamp, boek bij de specialist die ook garant staat voor veiligheid, de hygiëne van de hotels en ook nog is aangesloten bij het garantiefonds reisgelden. Daarnaast alle beloftes nakomt en u laat trainen op de beste velden. Wij regelen je voetbal trainingskamp van vliegticket tot afscheidsdiner. Inmiddels komen al jaren een aantal gerenommeerde teams van BVO tot amateur bij ons terug.

Ook voor jeugd en meisjes/vrouwen teams hebben wij leuke internationale toernooien en voetbal trainingskampen. Kijk hier voor filmpjes van teams die al eerder met ons op trainingskamp gingen. Wij bieden gegarandeerd de scherpste prijs voor uw trainingskamp!

© 2019 - Creativ-EventZ