Voetbal trainingskampen

U wilt op voetbal trainingskamp met uw team? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een wintertrainingskamp is of een stage ter voorbereiding op de competitie. Onze werkwijze is simpel en open minded dat wil zeggen: wij denken met u mee. Maak uw wensen kenbaar en ons team van oud (top) voetballers neemt contact met u op, zowel voor amateurteam als voor een professionele organisatie. Maak je voetbal trainingskamp net zo luxe als je zelf wilt.

Alle locaties worden ieder jaar door ons zelf gecheckt en vanuit ons kantoor ter plaatse geven wij u tijdens uw trainingskamp alle support die u nodig heeft. Wij hebben voor elk elftal een geschikt trainingskamp op maat.

Betaal niet langer te veel voor je voetbal trainingskamp, boek bij de specialist die ook garant staat voor veiligheid, de hygiëne van de hotels en ook nog is aangesloten bij het garantiefonds reisgelden. Daarnaast alle beloftes nakomt en u laat trainen op de beste velden. Wij regelen je voetbal trainingskamp van vliegticket tot afscheidsdiner. Inmiddels komen al jaren een aantal gerenommeerde teams van BVO tot amateur bij ons terug.

Ook voor jeugd en meisjes/vrouwen teams hebben wij leuke internationale toernooien en voetbal trainingskampen. Kijk hier voor filmpjes van teams die al eerder met ons op trainingskamp gingen. Wij bieden gegarandeerd de scherpste prijs voor uw trainingskamp!

Kunnen we nog veilig op trainingskamp?

Nu het corona virus zoals het er nu naar uit ziet op zijn retour is wordt er ook weer gekeken naar de hervatting van de voetbal competitie en de trainingskampen in januari.

Is het nog wel veilig om een (buitenlands) trainingskamp te organiseren? Op dit moment is het zo dat de grenzen van Spanje, Marokko en Duitsland weer open gaan en dat de toerisme weer mogelijk is. De komende tijd komen er steeds meer versoepelingen aan en indien nodig zullen wij dit informeren via onze kanalen.

Op dit moment is het vanaf 15 juni weer mogelijk om te gaan reizen naar het buitenland. De hotels hebben maatregelen genomen en er wordt extra gekeken naar de hygiëne. Voor de voetbalvelden geld dat je moet omkleden en douchen in het hotel. De ervaring leert dat de meeste verenigingen hier geen probleem mee zullen hebben.

Ieder voordeel heeft zijn nadeel. De tarieven voor komende winter zijn op dit moment enorm gunstig. Daarnaast bieden wij een betalingsgarantie. Dat wil zeggen dat als je boekt je 25% aanbetaald en het restant in november.

© 2019 - Creativ-EventZ