Losse excursie Auschwitz en Schindler zonder groepsreis

Losse excursie Auschwitz:

Soms hebben we tijdens onze groepsreizen enkele lege plekken in de bus; in dat geval kunt u tijdens uw eigen reis van deze plekken gebruik maken. Deze data staan altijd 3 tot 4  weken voor aanvang op de website en u kunt dan rechtstreeks via de site boeken. Wilt u echt alles in het Nederlands vernemen boek dan simpelweg 1 van onze reizen om verzekerd te zijn van toegang en een dagexcursie.

Wij adviseren u om dan ook de Schindler”s list tour te boeken 1 dag voor de excursie naar Auschwitz daar die bij de excursie naar Auschwitz hoort en eigenlijk een opstap is naar dag 2.

Let op! Een standaard tour van het museum is maar 3 uur en dan met andere toeristen uit de stad en u bent lang onderweg om alle hotels af te rijden. Mijn excursie op museum Auschwitz is geen standaard tour de hele excursie duurt 6 uur exclusief de reistijd, ik kom op plaatsen waar anderen niet komen. We vertrekken vroeg zodat we als eerste het museum binnen mogen en zo min mogelijk last hebben van de grote groepen die later komen. Ik gebruik koptelefoons op zowel Auschwitz KL 1 als op Birkenau KL2,  wij hebben sleutels van panden die normaal op slot zitten voor toeristen. Ik neem geen jonge kinderen mee in de trip (overigens is de adviesleeftijd van het museum minimum 14 jaar) en de maximale groepsgrootte is 30 per groep. Vertrek 06:30 bij ons kantoor in Krakow en terug in Krakow tussen 15:30 en 16:00

Buiten de data van onze groepsreizen om heeft het als particulier geen zin om ons te mailen voor een andere datum, wij doen namelijk geen  excursies voor particulieren met Nederlandse gids buiten deze data om.

Groepen van meer dan 8 personen kunnen altijd een groepsaanvraag doen, doe deze aanvraag wel ruim vooraf daar het museum altijd heel snel volgeboekt is. (minimaal 4 maanden voor vertrek)

Opstap plaats
Bij ons kantoor in Krakau. Zorg dat u 10 minuten voor de opgegeven vertrektijd aanwezig bent.

Programma
Dag 1
Schindler’s list tour door Krakau, Getto en kamp Plaszow. Vertrek is om 8:45 uur en we zijn weer terug om 14:00 uur.

Dag 2
Dag excursie museum Auschwitz/Birkenau met Nederlandse gids. Vertrek is om 06:30 uur en we zijn weer terug om 15:30 in Krakau.

 

PAS OP!

De minimum leeftijd voor de excursie Auschwitz-Birkenau is 12 jaar.