UA-77071528-1
 • Locatie

  Hostel

 • Verblijf

  Hostel

 • Type

  Vlieg-busreis

 • Prijs

  Op aanvraag

Schoolreis Praag

Wij hebben een uniek concept en zijn “open minded” voor uw schoolreis naar Praag, wij denken met u mee en adviseren u graag. Wij werken met eigen vaste vervoerders en eigen hostels/hotels. Wilt u een uitwisseling met studenten uit Praag dan kan dat natuurlijk ook bij ons, wij regelen graag de contacten. Naast hostel en uitwisselingen beschikken wij ook nog over de beste restaurants in Praag zodat ook de inwendige wens niets te kort komt in deze mystieke stad.

Indien gewenst maken wij graag een uitgebreid excursie programma voor u zoals een bezoek aan Theresienstadt. Wij besparen nergens op tijdens de schoolreis Praag. Wij rijden al jaren met dezelfde vaste touringcar partners die alle keurmerken hebben. U zult zien dat wij met de scherpste prijs uit de bus komen. Betaal vanaf nu niet meer te veel voor je schoolreis Praag.

Stuur uw wensen over uw schoolreis Praag en wij maken binnen 48 uur een offerte. 

Verblijf Praag
Old Prague Hostel

Het Old Prague Hostel in Praag ligt op 1 km van de Praagse Astronomische Klok en biedt een gemeenschappelijke lounge en gratis WiFi. Het hostel ligt op 2,3 km van het Nationaal Museum van Praag en op 2,6 km van het Wenceslausplein. De accommodatie verzorgt elke ochtend een ontbijtbuffet.

Excursies Praag

Kutná Hora & Bottenkapel
Bezoek de bottenkapel van het Ossuarium van Sedlec en bekijk de pracht van het Italiaanse Hof. Tijdens de excursie zul je alle belangrijke bezienswaardigheden bezoeken zoals het Ossuarium van Sedlec en het Gotische meesterwerk de Sint-Barbarakerk. Bewonder het oudste Cisterciënzer Klooster van Bohemen en leer over de Hussietenoorlogen en de opkomst van Kutná Hora door de zilvermijnen.

 

Bezoek aan concentratiekamp Terezin (Theresienstadt)
Leer over een aantal van de donkerste dagen uit de Europese geschiedenis tijdens een dag excursie naar het concentratiekamp Theresienstadt op het slaperige Boheemse platteland. Verken na een rit vanuit het centrum van Praag het voormalige getto, het concentratiekamp en de Gestapogevangenis, slechts 1 uur buiten het stadscentrum. Hoor verhalen uit de Tsjechisch-Joodse geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Joodsewijk

Ontdek het verhaal van de Joodse gemeenschap in Praag en de geschiedenis van de Joodse wijk Josefov. Bezoek de Spaanse synagoge en de oude Joodse begraafplaats.

Veltrusy Camp
De Extreme raftbaan van 500 meter lang beschikt over verschillende hindernissen en echt wild water! Je moet absoluut niet bang zijn om nat te worden. Het zal hoe dan ook een pittig avontuur worden om deze rafting experience te voltooien zonder in aanraking te komen met het water!

Daarna is de mogelijkheid om na de lunch vervolgens door te stomen met een trekkingbike tour (soort mountainbiken) en het slacklinen. Het slacklinen klinkt wellicht onbekend. Het is een combinatie van balans en uithoudingsvermogen.

Beklimming Petrin – bezoek Praagse burcht – Karelsbrug
Beklim de uitkijktoren Petrin, een bezoek brengen aan de Praagse burcht en kennis maken met de fabuleuze Karelsburg. De Engelstalige gids zal jullie alles vertellen over deze prachtige bezienswaardigheden van Praag. Je hoor  verhalen over prinsen, koningen en keizers in de Sint Vituskathedraal en leer je over de ceremoniële geschiedenis van de plaats.

Privé fietstour Praag met Nederlandstalige gids
Een ontspannen privé fietstour, waarbij je Praag leert kennen op een leuke manier!

Boottocht over de Moldau
Leer de hoofdstad Praag kennen vanaf het water met een prachtige rondvaart over de Moldau. Deze sightseeing cruise is een van de mooiste manieren om de schoonheid van Praag te zien. Heerlijk varen over de Moldau met een drankje in uw hand en genieten van de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug, de Praagse burcht en het Dansende huis.

Middeleeuws diner
Welkom terug in de Middeleeuwen!
Beleef een avond in een middeleeuwse sfeer. U mag kiezen uit 6 heerlijke 5-gangenmenu’s en alle drankjes zijn vrij. Tijdens het eten bekijk je de middeleeuwse show door mannen met zwaarden, goochelaars en buikdanseressen en alles met muziek.

 

© 2019 - Creativ-EventZ