Schoolreis Berlijn

Schoolreis Berlijn, deze stad is de bruisende metropool van Duitsland waar het verschil tussen het voormalige Oost en West nog heel goed zichtbaar is. Wij brengen u voor uw schoolreis Berlijn in 8 uur met een luxe touringcar naar uw hostel (of hotel) in het centrum van de stad maar een treinreis kan natuurlijk ook. Wij hebben eigen hotels en hostels in Berlijn.

In de stad kunnen wij een diversiteit aan excursies voor u verzorgen tijdens uw schoolreis Berlijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf het één en ander te organiseren. Laat uw leerlingen tijdens de schoolreis Berlijn kennismaken met de cultuur van het voormalige Oostblok en het huidige westen. U zult nog vele herinneringen aan het communisme tegenkomen. Zoals de traditionele Trabant waar tegenwoordig tours mee worden gedaan en stukken van de voormalige muur, of de Wannsee villa en het Olympisch stadion.

U krijgt bij ons een eerlijke prijs. Wij hebben geen standaard programma. Graag adviseren wij u met de schoolreis, vraag vandaag nog een offerte aan.

Verblijf

U verblijf in een hostel op meer-persoonskamers. Dit hostel is gelegen in de charmante wijk Babelsberger Kiez. Het vernieuwde hostel heeft een moderne uitstraling en is uitermate geschikt voor schoolgroepen.

De kamers zijn voorzien van vier bedden met een douche/wc. De lounge, tv-kamer en buitenruimte met binnenplaats kunnen gebruikt worden voor activiteiten. Tevens is er in het hostel gratis Wi-Fi.

© 2018 - Creativ-EventZ