Schoolreis Outdoor

Stadtkyll is gelegen in de Duitse Eifel en ligt op slechts 3 uur rijden van Utrecht. Hier vind u het grootste recreatiecentrum van de Eifel. Alles is er voor handen, van compleet outdoor programma, groepslocaties, luxe bungalows, visvijvers, hotels en kamperplaatsen. Kom nu voor je schoolreis naar de Duitse Eifel en vergeet de drukke Ardennen.

Hier ligt het beste, mooiste en best betaalbare outdoor centrum van Nederland – België en Duitsland geleid door Nederlandse instructeurs met de leukste activiteiten. Steeds meer scholen komen elk jaar op dezelfde dagen terug. Wij hebben een uniek concept. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren. Tevens zijn wij met de schoolreis outdoor aangesloten bij het garantiefonds GGTO.

Outdoor activiteiten

Onderstaande activiteiten passen we graag in tijdens de schoolreis outdoor. Onze Nederlands sprekende instructeurs maken van uw schoolkamp een waar feest. Tijdens het schoolkamp moet het een feest zijn voor iedereen,  zowel voor de student als voor de begeleiding van school en onze instructeurs. Er moet nog jaren over worden nagepraat over het schoolkamp buitenland outdoor. Veiligheid staat voorop, ieder jaar hebben wij een veiligheidscheck van het parcours en de materialen.

Wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen en uw budget en indien gewenst verzorgen we ook nog de maaltijden voor uw groep. Wij hebben geen standaard programma, we laten de keuze van de activiteiten graag aan u over maar ook hierin adviseren wij u graag. Zo kunt u tijd inruimen voor uw eigen activiteiten. Wij hebben een aantal voorbeeld arrangementen samengesteld, om u een idee te geven wat is mogelijk is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de actieve schoolreis naar de Duitse Eifel.

Spectaculair klimbos met tarzanslinger en tokkelbaan


Ga op 10 meter hoogte door middel van hindernissen van boom naar boom*
*minimaal vereiste lengte 150 centimeter

Abseilen


Daal af van onze 15 meter hoge natuurlijke wand*
*minimaal vereiste lengte 140 centimeter

Mountainbiken


Maak een uitdagende tocht door de prachtige bossen van de Eifel. 

Klimmen

klettern
Klim omhoog tegen de 13 meter hoge natuurlijke wand.

Kajakken

Buks-, blaaspijp- en boogschieten

Het aloude onderdeel, wie is de Robin Hood van de groep?

Vlotten bouwen en -varen

Bouwen gezamenlijk een vlot en ‘capture the flag’ zonder onder te gaan. 

Bushcraft

Ga terug naar de basis.. en laat je verassen door de natuur.

Discgolf

GPS-tochten

Ontdek de prachtige Eifel door middel van een GPS.

Teambuilding

Be or become a team!

Bekijk hier een flimpje van de schoolreis Duitse Eifel. 

© 2018 - Creativ-EventZ