Schoolreis Barcelona

Dit jaar gaan we op schoolreis naar Barcelona! Graag komen wij dan met u in contact zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en u het beste kunnen adviseren (het z.g.n. “open mind” principe). Voor onze schoolreis Barcelona zijn wij lid van het garantiefonds reisgelden.

Wij hebben hostels en hotels in het centrum maar je kunt ook op de campus van de universiteit net buiten de stad verblijven. Naast de hostels en hotels hebben wij ook een uitgebreid excursie programma voor jullie, maar een dagje strand kan natuurlijk ook. Lekker overdag met je klas het Olympisch dorp bezoeken en in de avond flaneren op de Ramblas, niks is makkelijker want 1 van onze hostels zit in het midden van de Ramblas. Bezoek de Sagrada Familia, het Barcelona stadion of de bierbrouwerij. Natuurlijk kan er ook een uitwisseling plaats vinden.

Onze touringcarpartner rijd u in een dag of nachtrit naar uw bestemming. Daarnaast blijft de bus bij u zodat u voor alle excursies gebruik kunt maken van de bus. Maar we kunnen ook gaan vliegen, graag regelen wij de beste en goedkoopste tickets voor jullie.

Het is aan te raden om vooraf al uw geplande excursie te boeken zodat u nergens hoeft te wachten. Vanuit ons eigen kantoor in Barcelona regelen wij dit graag voor u. Ook krijgt u vandaar uit alle support ter plaatse die u nodig heeft in geval van pech. We kunnen ook een combinatie maken van sportief, cultuur en educatief. Stuur een mail naar info@creativ-eventz.nl voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de schoolreis Barcelona.

Garantie

Wij garanderen u dat u bij geen enkele aanbieder hetzelfde programma vindt voor dezelfde prijs.

© 2018 - Creativ-EventZ