• Locatie

  Sevilla

 • Verblijf

  Ho(s)tel

 • Type

  Vliegreis

 • Prijs

  Op aanvraag

Schoolreis Sevilla

Sevilla, niet alleen de stad van de voetbalclubs CF Sevilla en Real Betis maar ook de stad met een eeuwenoude geschiedenis, tradities en een groot aantal zonuren per jaar. Geniet van de prachtige schatten van deze stad, indrukwekkende bezienswaardigheden als de gotische kathedraal van Sevilla, het koninklijk paleis en vele sfeervolle tapasbarretjes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreis Sevilla.

Overnachten in Sevilla

Black Swan Hostel Sevilla
Het moderne hostel Black Swan Hostel Sevilla ligt in het centrum van Sevilla en biedt een gemeenschappelijk dakterras met uitzicht op de stad en kamers met gratis WiFi en airconditioning. Elke verwarmde kamer is inclusief persoonlijke verlichting en stekkers, evenals kluisjes. Black Swan Hostel Sevilla beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer en een keuken met een oven, een magnetron en kookplaten. De kathedraal van Sevilla, La Giralda en Alcazar van Sevilla bevinden zich alle op minder dan 10 minuten wandelen.

A2C Hostel Sevilla
Het moderne A2C hostel in Sevilla ligt in het centrum van Sevilla en bidt acht-, zes-, en vierpersoonskamers en een gemeenschappelijk dakterras met uitzicht op de stad. Het hostel vervoegt gratis WiFi en airconditioning op de kamers. Elke kamer is inclusief persoonlijke verlichting en stekkers, balkon en een eigen badkamer met föhn. A2C Hostel Sevilla beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer en een keuken met een oven, een magnetron en kookplaten.

Excursies Sevilla

Koninklijke Paleis van Sevilla (Alcazar Real)
Het paleiscomplex is waarschijnlijk het oudste koninklijk paleis van Europa dat nog steeds als zodanig in gebruik is. Het is één van de beste voorbeelden van Mudéjar-architectuur, een bouwstijl in het door de christenen veroverde Spanje die sterk beïnvloed was door de voorgaande Moorse cultuur. Het Alcázar werd, samen met de kathedraal van Sevilla en het Archivo General de Indias, in 1987 op de Werelderfgoedlijst geplaatst.

 

Plaza de España
Het halvemaanvormige Plaza de España is een van de bekendste pleinen van Sevilla. Ter ere van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929 werden er diverse gebouwen opgetrokken in het Maria-Luisapark, waaronder dit ontwerp van Aníbal González Álvarez. Het plein heeft de vorm van een enorme halve cirkel die volledig wordt omringd door gebouwen. Deze gebouwen vormden tijdens de wereldtentoonstelling van 1929 het paviljoen van Spanje. Geheel onderaan deze gebouwen bevinden zich 52 tegelmozaïeken, fresco’s waarop alle Spaanse provincies zijn afgebeeld. Midden op het plein staat een fontein en het middenplein wordt bijna volledig omringd door een kanaal waarover vier bruggen zijn aangelegd die de 4 oude koninkrijken van Spanje (León, Castilla, Aragón en Navarra) vertegenwoordigen.

 

Metropol Parasol
De houten constructie, waarvan wordt gezegd dat ze de grootste ter wereld is, werd gebouwd onder leiding van de Duitse architect Jürgen Mayer die de wedstrijd won die door de stad was uitgeschreven in 2004. De inhuldiging was voorzien in 2010 maar pas eind maart 2011 werd de Metropol Parasol officieel voor het publiek geopend. Met de indrukwekkende houten constructie overdekt Mayer het plein niet alleen, boven op de parasols introduceert het architectenbureau een, boven de stad uitgetilde, meanderende wandelweg. Metropol Parasol biedt een divers programma aan: een archeologisch museum, een boerenmarkt, een verhoogd plein, meerdere cafés en restaurants onder en in de parasols en een panoramaterras boven op de parasols.

 

Kahedraal
De Kathedraal van Sevilla is een grote gotische kathedraal in de Spaanse stad Sevilla en de hoofdkerk van het aartsbisdom Sevilla. De kathedraal is gebouwd in de vorm van een vijfbeukige kruiskerk met kapellen en is van binnen 127 meter lang, 83 meter breed en 43 meter hoog.

Onze restaurants

The Good Burger

Vineria San Telmo

© 2019 - Creativ-EventZ