Autoreis Krakau

Autoreis Krakau groepsreizen
De autoreis Krakau biedt een geweldig alternatief voor reizigers die niet willen vliegen. Als u ervoor kiest om met uw eigen auto te komen, kunt u deelnemen aan een van onze groepsreizen en profiteren van alle voordelen, waaronder een Nederlandse gids tijdens al onze excursies. Bekijk hier de beschikbare data.

Het enige wat u hoeft te doen, is op tijd in Krakau aanwezig zijn, waarna u hetzelfde programma volgt als degenen die met het vliegtuig zijn gekomen. Als u wat langer in Krakau of Polen wilt verblijven, is dat ook mogelijk. Bovendien zijn wij aangesloten bij het garantiefonds reisgelden GGTO, waardoor uw reis financieel beschermd is.

Onze excursies vertrekken altijd vanuit ons kantoor in Krakau. U kunt dezelfde service verwachten als de andere deelnemers aan de groepsreis, met inbegrip van alle genoemde excursies zoals beschreven in het programma.

Route
Als u ervoor kiest om met de auto naar Krakau te reizen, kunt u een prachtige reiservaring beleven. De afstand vanaf Utrecht naar Krakau bedraagt 1193 kilometer als u via Berlijn gaat en 1230 kilometer als u via Leipzig en Dresden rijdt. De laatste optie is vooral handig als u van plan bent om geen tussenstop te maken in Berlijn. Deze route vermijdt namelijk de grensovergang tussen Cottbus en de Poolse grens, die deel uitmaakte van de oude zogenaamde “Adolf Hitler-weg,” waarlangs destijds tanks vanuit Duitsland naar Rusland reden.

Het interessante aan deze route is dat u over oude betonnen platen rijdt, met hier en daar diepe kuilen, wat een historische dimensie aan uw reis kan toevoegen. Deze 60 kilometer lange weg herinnert aan vervlogen tijden en geeft u de gelegenheid om de geschiedenis van Europa op een unieke manier te ervaren.

Data en reisschema van de groepsreizen.