Wintersport Zakopane

Met uw school of bedrijf op wintersport? Wij hebben een prachtige locatie in Zakopane, Polen. Geweldige uitzichten, onaangeroerde natuur, uitstekende Alpine afdalingen en langlaufloipen zorgen voor skiplezier vol afwisseling! Daarnaast is de medische zorg (mocht het nodig zijn) van uitmuntende kwaliteit evenals de materialen en de Engels sprekende instructeurs.

Creativ-EventZ organiseert al jaren wintersport reizen naar deze prijsvriendelijke piste. Wij denken ‘open minded’ dat wil zeggen, wij luisteren en denken met u mee. Aan de hand van uw wensen maken wij een offerte op maat.  Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere aanbieders met het feit dat wij zijn aangesloten bij het wettelijk verplichte garantiefonds.

Bekijk hier onze arrangementen voor een schoolreis wintersport Zakopane (5- en 6-daagse reis)

Gubałówka & Kasprowy Wierch

1.917 meter

1.014 meter

850 meter

4

2

2

16 kilometer

2 kilometer

7 kilometer

7 kilometer

Zakopane
Het ‘nieuwe’ skigebied van Europa, Zakopane. Het gebied heeft uitstekende pistes voor de beginnende zowel gevorderde skiër/snowboarder. Steeds meer mensen weten Polen te vinden als vakantieland, en niet alleen voor de natuur maar ook voor de vele cultuur die het land herbergt. Daarnaast kun je zeven maanden per jaar genieten van wintersport in Polen.

Zakopane ligt in het zuidelijke deel van Polen aan de grens van Slowakije en is ongeveer 90 km van Krakau vandaan. Aan het zuidelijke deel van de stad ligt het Tatra nationaal park. Zakopane zelf presenteert zich in de zogenoemde “Zakopane-stijl”. De plaats bestaat uit talrijke, traditionele houthuisjes die door de Goralen, een West-Slavische stam, zijn gebouwd. Toen het eerste hotel werd gebouwd begin twintigste eeuw, gingen er steeds meer mensen naar Zakopane op vakantie om bergen te beklimmen en te ontspannen. Intussen is Zakopane ver buiten zijn eigen grenzen bekend en zelfs de belangrijkste wintersportoord van Polen geworden. De plaats werd ook bekend door het houden van talrijke noordse Skiwereldkampioenschappen en Biathlon-wereldkampioenschappen en skisprongwedstrijden.

Vervoer
Het vervoer naar Zakopane is per touringcar (vanaf Utrecht 1291 kilometer) of per vliegtuig. We vliegen op Krakau of Katowice, afhankelijk van de datum van vertrek.

Verblijf
U verblijf in een hotel of hostel die gelegen zijn aan de pistes tijdens uw wintersport Zakopane. Bij aankomst wordt u gekoppeld aan een medewerker van Creativ-EventZ die gedurende uw gehele verblijf uw aanspreekpunt blijft. Er is ruime keuze tussen een hostel en hotel in Zakopane, wij zoeken het juiste voor u aan de hand van uw budget.

Inbegrepen tijdens onze wintersportreizen
  • Vervoer met bus of vliegtuig
  • Eventuele airport transfers
  • Overnachting in een hotel of hostel
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Materiaal huur
  • Skipassen
  • Instructeurs
  • Begeleiding ter plaatse
Exclusief

© 2019 - Creativ-EventZ