• Type

  Bus- of vliegreis

 • Duur

  v.a. drie dagen/twee nachten

Incentive Barcelona

Wilt u met uw bedrijf een incentive Barcelona maken of een afdeling van uw bedrijf in Barcelona bezoeken? Wij helpen u graag met hoogstaande incentive Barcelona.

Wij kunnen alle hotels in deze metropool voor u boeken. Wij zijn “open minded”, ons team van experts denkt graag met u mee. Stuur ons uw wensen over uw incentive Barcelona en wij maken samen met u een geweldig programma. Uw personeel zal zich geen minuut vervelen. Ons creatieve brein raakt nooit leeg in deze stad. Incentive Barcelona kunnen ook een sportieve invulling hebben graag adviseren wij u met fietstochten door de stad – catamaran zeilen maar ook een bezoek aan de Seat fabriek of Damm bierbrouwerij is mogelijk.

Vanuit ons eigen kantoor in Barcelona staat een team van specialisten voor u klaar om uw Incentive Barcelona tot een geslaagd evenement te maken: hoogwaardig en volledig verzorgd. Het zal u en uw groep aan niets ontbreken.

U kunt verblijven in één van de vele hotels net buiten Barcelona zoals Calella, Lloret de Mar, Blanes of in een (minimaal) 4-sterren hotel in het centrum van de stad. Samen met u zoeken we de beste vluchten. Op de luchthaven van aankomst staan wij op u te wachten met de touringcar die u rechtstreeks naar uw hotel brengt. Wij vliegen op Barcelona en Girona airport.

Excursies Barcelona

Camp Nou
Volg de spelers van FC Barcelona en ervaar de Barça-passie tijdens deze rondleiding, een must voor ware voetbalfans! Camp Nou is het grootste stadion van Europa, en bezoek het clubmuseum van FC Barcelona. Tijdens de rondleiding van het moderne museum beginnen we met de grote interactieve wanden, nieuwe glazenkasten en een grote collectie objecten die de geschiedenis van FC Barcelona illustreren. Daarna zie je het stadion zelf,  voetstappen van de spelers die haar geschiedenis schreven. Zie de meest legendarische plekken, de kleedkamer van de bezoekers en de tunnel naar het veld, waar je een mooi panorama van het hele stadion in kan op nemen. En bezoek de tv-studio,  de perskamer en de commentaarcabines. We eindigt met de rondleiding op de tweede verdieping, waar je de fascinerende multimedia-ruimte kunt bezoeken, die in januari 2010 is gerenoveerd.

Casa Milà-La Pedrera
Ontdek één van de meest opvallende en innovatieve gebouwen van de 20e eeuw, gebouwd op het hoogtepunt van Antoni Gaudi’s carrière. Achter de gevel van het buitengewone gebouw op de elegante Passeig de Gracia, bewonder de in het oog springende trappenhuis en schroevendraaierachtige schoorstenen die symbool zijn geworden van Gaudí’s Barcelona. Op het dak kan je de bochtige vormen en grillige schoorstenen van dichtbij bewonderen. Op de zolder kan je  de `Espai Gaudi` tentoonstelling bezoeken, de enige tentoonstelling gewijd aan Gaudi’s leven en werk. Kom meer te weten over zijn architectonische innovaties via de schaalmodellen, bouwplannen, historische foto’s en video’s.

Klooster van Montserrat
Bezoek het Montserrat museum en bekijk relikwieën van het oude Egypte, Palestina, Cyprus en Mesopotamia en leer meer over het leven van de Benedictijnse monniken op de heilige berg. We bezoeken het Museum de Montserrat en bekijkt een verzameling artefacten die variëren van Egyptische mummies tot doeken van Picasso. Zie archeologische vondsten uit Mesopotamië, het oude Egypte en Palestina en oude schilderijen uit de 13e tot 18e eeuw door kunstenaars zoals Morales, El Greco en Caravaggio.

Parc de Montjuïc Barcelona
De groene Montjuïc is de bekendste berg van Barcelona. In verband met de Wereldtentoonstelling 1929 in Barcelona werden op de berg paleizen, paviljoenen, parken, botanische tuinen, sportstadions en tentoonstellingsruimtes aangelegd. Enkele van die gebouwen zijn blijven bestaan en dienen tegenwoordig als museum.

Kasteel van Montjuïc
De mogelijkheid bestaat om via twee kabelbanen van de haven tot boven aan het kasteel van Montjuïc te komen. Dit kasteel werd in 1640 op de heuvel gebouwd om de stad te controleren. Vanaf hier hebt u een schitterend uitzicht over zowel Barcelona als de Middellandse zee.

Park Güell
Park Güell is een uitgestrekt stadspark in Barcelona, in het Spaanse landsdeel Catalonië. Het is gelegen in het stadsdeel Gràcia in het noordoosten. Park Güell is net als veel hoogtepunten in Barcelona ontworpen door Antoni Gaudí. In opdracht van de industrieel Güell ontwierp hij het park. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat er in het park meer dan zestig driehoekige percelen gecreëerd zouden worden waar huizen gebouwd konden worden. Het project werd echter niet zo goed ontvangen als men gehoopt had en slechts twee van de zestig perscelen werden verkocht. Eén aan de architect en één werd door de opdrachtgever zelf gekocht.

La Ramblas
La Ramblas was oorspronkelijk een droge rivierbedding die bij hevige regens het water van de bergen naar de zee leidde. Nu is de Ramblas een brede, drukke en gezellige boulevard die in het midden alleen toegankelijk is voor voetgangers en die in zuidoostelijke richting loopt, van het Plaça de Catalunya tot aan Port Vell, het oudste gedeelte van de haven van Barcelona. De Ramblas is een belangrijk verkeersknooppunt voor het openbaar vervoer met bushaltes en ondergrondse metro- en treinstations.

 

Palau de la Música
Het Palau de la Música Catalana is een concertgebouw in Barcelona en werd ontworpen door Lluís Domènech i Montaner, een van de architecten die aan de basis stonden van het Catalaans modernisme. In 1905 begon de bouw en werd voltooid in 1908. In 1997 werd het gebouw door de UNESCO samen met Hospital de Sant Pau uitgeroepen tot werelderfgoed.

Sagrada Familia
Ontdek Antoni Gaudi’s onvoltooide meesterwerk, de Sagrada Familia. Zijn iconische werk trekt dagelijks honderden lokale bewoners en toeristen die zich de ogen uitkijken aan het inspirerende interieur en de indrukwekkende façades. Daarmee is het een van de meest bezochte monumenten van Spanje. De bouw begon in 1882, en er wordt nog dagelijks aan de Sagrada Familia gewerkt. Hoewel nog onvoltooid, is deze basiliek toch zeer de moeite waard om te bezoeken. Een combinatie van gotisch en art-nouveau-ontwerp, dit op de UNESCO-Werelderfgoedlijst geregistreerde gebouw domineert de skyline van Barcelona.

Sant Pau Recinte Modernista
Het Hospital de Sant Pau is een ziekenhuis in Barcelona. Het complex werd ontworpen door de architect Lluís Domènech i Montaner en is een van de belangrijkste exponenten van het Modernisme català de Catalaanse variant van de art-nouveau/jugendstilbeweging. Het Hospital de Sant Pau is met zijn hoofdgebouw en vele paviljoenen is het grootste complex van de Catalaanse modernistische architectuur. In 1997 werd het Hospital de Sant Pau samen met Palau de la Música Catalana door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst.

Traditionele boottocht
Geniet van een klassieke boottocht door de haven van Barcelona. Bewonder het uitzicht over Barcelona vanaf het water.

 

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Eindhoven
 • Barcelona
 • Barcelona
 • Barcelona
 • KLM, Transavia, Vueling
 • Transavia
 • Transavia
© 2019 - Creativ-EventZ