Reisdata en prijzen

Wrocław – Krakau – Warschau

Prijzen voor de 8-daagse Wrocław – Krakau – Warschau reizen 2019

 • Vliegreis vanaf € 795,00 per persoon
  We vliegen standaard vanaf Eindhoven. Amsterdam, Dortmund of Charleroi behoren ook tot de mogelijkheden tegen meerprijs.

 Inbegrepen in de reissom:

 • Drie dagen/twee nachten in Mercure hotel Wrocław op basis van tweepersoonskamer inclusief ontbijt
 • Vier dagen/drie nachten in Hotel Apis Krakau op basis van tweepersoonskamer inclusief ontbijt
 • Drie dagen/twee nachten in IBIS Hotel Warschau op basis van tweepersoonskamer inclusief ontbijt
 • Transfers luchthaven
 • Vliegtickets op basis van kleine handbagage
 • Treintickets van en naar Krakau (vanuit en naar Wrocław en Warschau)
 • Transfer Krakau – Auschwitz
 • Excursie Nowa Huta en Schindler’s list met Nederlandse gids
 • Excursie Auschwitz/Birkenau met Nederlandse gids
 • Toegangsgelden
 • Alle (lokale) belastingen

Data voor de 8-daagse Wrocław – Krakau – Warschau reizen 2019
De data voor de 8-daagse reis Wrocław, Krakau en Warschau zijn het zelfde als die van onze groepsreizen naar Krakau en Auschwitz, twee dagen eerder vertrek en twee dagen later terug. Waar de reis start (Wrocław of Warschau) is afhankelijk van de vluchten op de vertrekdatum. Het complete schema met de data van onze groepsreizen naar Krakau en Auschwitz vind u hier.

Boeken
Wanneer u deze reis wilt boeken dient u het boekingsformulier in te vullen en in het kader ‘Gegevens reizigers’ aan te geven dat u graag ook Wrocław en Warschau wilt bezoeken. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op over het tarief van deze reis in combinatie met de door u gewenste vertrekdatum.

Programma

Dag 1
Vertrek vanaf de luchthaven van Eindhoven naar Wrocław of Warschau. Na aankomst wordt u naar het hotel gebracht.

Dag 2
Dag ter vrije besteding in Wrocław of Warschau.

Dag 3
U vertrek vandaag met de trein naar Krakau. Vanuit Wrocław is deze treinreis ongeveer 2 uur en 15 minuten. Vanuit Warschau is de treinreis ongeveer 2 uur en 30 minuten. Na aankomst in Krakau kunt u vanaf 14:00 uur inchecken bij Hotel Apis. Afhankelijk van de aankomsttijd van de reis naar Krakau is de stadstour door het centrum met onze Nederlandse gids.

Dag 4
Schindler’s list excursie met Nederlandse gids (we vertrekken 8:45 en zijn rond 14:00 weer terug in Krakau). Tijdens de Schindler’s list excursie bezoeken we ook de oude communistische wijk Nowa huta ‘Nieuw Staal’ waar we Krakau vanaf 1947 zien, kamp Plaszow en kasteel Wawel.

Dag 5
Excursie museum Auschwitz/Birkenau met Nederlandse gids (we vertrekken 6:45 en zijn rond 16:00 weer terug in Krakau).

Dag 6
Dag ter vrije besteding in Krakau. U vertrek per trein naar Wrocław of Warschau. Na aankomst kunt u inchecken bij het hotel vanaf 14:00 uur.

Dag 7
Dag ter vrije besteding in Wrocław of Warschau.

Dag 8
Check-out en vertrek naar Eindhoven.

Wat te doen in Wrocław of Warschau?

De Kabouters van Wroclaw (Wrocławskie krasnale)
Ontdek de 300 kabouters die door heel Wroclaw staan. Het eerste beeldje van de 300 is geplaatst in 2001 ter ere van de ludieke verzetsbewing Oranje Alternatief, die de kabouter als symbool voerde. Sindsdien zijn er steeds meer kabouters bijgeplaatst en staat de teller inmiddels al boven de 400. Veel van deze zijn geplaatst door en bij bedrijven en kantoren, restaurants, universiteiten etc. En bijzonder gezicht!

De Markthal van Wroclaw (Hala Targowa we Wroclawiu) 
De prachtige Markthal van Wroclaw is gebouwd tussen 1906 en 1908 als de Breslauer Markthalle nr. 1 toen de stad nog deel uitmaakte van Duitsland. De markthal werd niet zwaar beschadigd tijdens de WO2  en bleef worden gebruikt als de hal voor de straathandel in het centrum. Tussen 1980 en 1983 is de hal volledig gerenoveerd en is tot op heden een van de grootste traditionele markten in de stad.

De Dierentuin van Wroclaw (Ogród Zoologiczny we Wroclawiu)
De oudste en grootste van Polen. De dierentuin werd opgericht in 1865 als de Zoologischer Garten Breslau in de destijds Duitse stad (Breslau) en is daarmee de oudste dierentuin van Polen. Aan het eind van de WO2 werd de dierentuin door oorlogshandelingen verwoest. In 1948 is de dierentuin heropend. In de dierentuin zijn op een oppervlakte van 33 hectare ongeveer 1100 dieren te zien.

© 2018 - Creativ-EventZ