Trainingskamp Duitse Eifel

In de Duitse Eifel op 300 kilometer van Utrecht ligt het dorpje Stadtkyll. Een prima locatie voor uw voetbal trainingskamp Duitsland ter voorbereiding op de nieuwe competitie. U kunt hier kiezen voor een groepslocatie voor de echte teambuilding of voor het verblijf in een 3-sterren hotel. Stadtkyll is een rustig dorpje gelegen in de Duitse Eifel vlakbij het Formule 1 circuit Spa, de Nurnburgring en de steden Keulen, Trier en Bitburg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze bestemming. Wij bieden gegarandeerd de scherpste prijs voor uw trainingskamp Duitsland!

Waldjugendcamp

De groepslocatie bestaat uit 16 – 8-persoons blokhutten die in het bos staan, u heeft hier volledige selfsupport dat wil zeggen alle maaltijden moeten door u zelf verzorgd worden, er is een grote keuken met ijs en koelkasten en een grote gemeenschappelijke ruimte. Natuurlijk kunt u ook de maaltijden door ons of het restaurant laten verzorgen en een barbecue is uiteraard ook mogelijk. Het programma bestaat uit 2 maal 90 minuten trainen en een teambuilding programma op ons outdoor centrum van een middag.

v.a. € 49,00 per persoon

Programma

Dag 1               Aankomst in Stadtkyll en 90-minuten trainen
Dag 2              Outdoor programma en training/wedstrijd
Dag 3              Check-out en vertrek

bovenstaand programma is een voorbeeld. Wij maken graag voor u een programma op maat.

Fair Play Arena Jünkerath

Het in 2015 aangelegde kunstgrasveld heeft een afmeting van 102 x 50 meter. Er zijn over de breedte van het veld twee 7-tegen-7 velden met doeltjes. Naast het veld is er nog een ruimte voor beachvolleybal, basketbal en handbal.

Inclusief
  • Twee overnachtingen in groepslocatie of hotel
  • Twee maal trainen op kunstgras
  • Begeleiding van Creativ-EventZ ter plaatse
  • Mineraal water tijdens de training
  • Kleding was service aanwezig
Exclusief
  • Reserveringskosten
  • Bijdrage garantiefonds reisgelden
  • Reis- en annuleringsverzekering

© 2019 - Creativ-EventZ