UA-77071528-1

Onze reizen naar Praag en Theresienstadt

Reisschema en vertrekdata vlieg- en autoreizen

Ontdek het betoverende Praag en verdiep je in de geschiedenis met een indrukwekkend bezoek aan Theresienstadt. Creativ-EventZ biedt een unieke stedentrip vol cultuur, schoonheid en herdenking.

Een stedentrip naar Praag is altijd een goed idee. In welk seizoen je Praag ook bezoekt, elk jaargetijde heeft zijn charme. De stad is niet alleen een plaats met gotische kloosters, de klassieke muziekconcerten en historische monumenten, maar ook van renaissancetuinen, parken en een levendige culinaire scène. Het historische centrum van Praag staat al sinds 1992 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Praagse Burcht is het grootste gesloten paleizencomplex ter wereld. De bekende St. Vituskathedraalis er te bezichtigen, maar ook paleizen, basilieken, pleinen en tuinen zijn er te vinden. Interessante musea in Praag zijn het Nationaal Museum, het Strahov klooster, het Dox Centre for Contemporary Art en het Technisch Museum waar vanaf het dak een prachtig uitzicht over de stad is. In Praag zijn bovendien tal van leuke tours. Ga op pad met een bierexpert, ontdek de stad per fiets of vaar over de rivier de Moldau.

Vliegreizen
Onderstaande reizen zijn met vertrek vanaf Eindhoven airport met Transavia. Vluchten vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf op aanvraag.

Betaling
Na uw reservering ontvangt u een factuur en de beschrijving van de reis. Boekt u uw reis met vertrek buiten tien weken dan mag u de factuur in twee delen van 50% betalen. Boekt u uw reis binnen tien weken voor vertrek dan betaald u 100% van de reissom. De factuur dient u per bankoverschrijving (SEPA, IDEAL of Bancontact) te voldoen. Creditcard betaling zijn mogelijk, vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Programma

Dag 1
We vertrekken vanaf de luchthaven van Eindhoven met Transavia naar de luchthaven van Praag. Na aankomst op de luchthaven staat onze chauffeur voor u klaar in de aankomsthal voor de transfer naar uw driesterren hotel in het centrum van de stad.

Dag 2
Keuze programma:

A.  Fietstour Praag met Engelstalige gids á € 35,00 per persoon
B. Boottocht over de Moldau á € 25,00 per persoon
C. Stadswandeling Praag met Engelstalige gids á € 30,00 per persoon
D. Bezoek aan de Praagse Burcht met Engelstalige gids á € 26,00 per persoon

Dag 3
Excursie Theresienstadt met Engelstalige gids.

Dag 4 of 5
Ter vrije besteding (vijfdaagse reis) of check-out en vertrek.

April 2024

Mei 2024

Juni 2024

Juli 2024

Augustus 2024

September 2024

Oktober 2024

Inclusief
  • Vliegtickets
  • Handbagage 55x35x25 cm (rugzak of trolley)
  • Accessoire 40x30x20 cm (b.v. handtas of laptoptas)
  • Airport transfers
  • Excursie Theresienstadt
Exclusief
  • Bijdrage garantiefonds reisgelden á € 9,00 per persoon
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Stoelreservering(en) in het vliegtuig
  • Extra (hand/ruim) bagage
  • Toeslag eenpersoonskamer á € 35,00 p.p.p.n.
© 2019 - Creativ-EventZ