• Locatie

  Zwarte Woud, Duitsland

 • Verblijf

  Jugendherberge

 • Type

  Busreis

 • Duur

  v.a. vier dagen/drie nachten

Schoolreis Zwarte Woud

Schoolreis Zwarte Woud met bezoek aan het Europees Parlement in Straatsburg.

Onderstaand programma is als voorbeeld. Indien gewenst passen wij dit uiteraard graag voor u aan, vraag vrijblijvend een offerte aan voor een schoolreis Zwarte Woud.

DJH Freudenstadt
U verblijft tijdens de schoolreis in de Jugendherberge in Freudenstadt op basis van meer-persoonskamers. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner.
Het hostel is gelegen op circa 60 kilometer van Stuttgart aan de noordoostelijke rand van het Zwart Woud. De Jugendherberge beschikt over 134 bedden verdeeld over 30 kamers. Rond de Jugendherberge zijn een aantal wandel- en mountainbikeroutes, klettersteig, voetbalveld, tafeltennistafels, beachvolleybal en basketbalveld. Het verblijf is op basis van volpension.

Voorbeeld programma

Dag 1
Vertrek in de ochtend uit Nederland naar het Zwarte Woud. Vanaf Utrecht is dit circa 7.5 uur rijden. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 2
Een bezoek aan het Europees Parlement in Straatsburg.

Dag 3
Een bezoek aan de Todtnauer Waterval met een kleine wandelingen. Op de terugweg naar de Jugendherberge stoppen we bij de Hasenhorn rodelbaan. In de avond bowling op circa 800 meter van de Jugendberge.

Dag 4
Bezoek aan Europa-park (grootste pretpark van Duitsland)

Dag 5
Na het ontbijt check-out en vertrek naar Nederland.

 • Prijs

  Vijfdaagse schoolreis
  Op basis van het voorbeeld á € 289,00 per persoon inclusief busvervoer, verblijf en al genoemde activiteiten.

© 2019 - Creativ-EventZ