Schoolreis Auschwitz

CreativEventZ is dé specialist van Nederland en België voor uw schoolreis Auschwitz. Een specialist heeft deskundige Nederlandse gidsen en weet waar hij over praat, weet de weg, neemt het onderwerp serieus en is een professional. Wij noemen ons dus met recht de specialist. In tegenstelling tot andere gidsen spréékt onze gids niet alleen Nederlands, maar is Nederlands. We verblijven ook in het beste hotel of hostel van Krakau. U betaalt voor kwaliteit, betaal niet langer te veel!

Ook met de schoolreis Auschwitz denken wij graag met u mee, een schoolreis die veel emoties zal oproepen. Wij voeren de schoolreis  Auschwitz al jaren naar tevredenheid van diverse scholen uit. Met onze luxe touringcar bent er  in 14 uur, wij rijden met 2 chauffeurs maar vliegen is ook een optie. Een standaard schoolreis Auschwitz is 3 of 4 dagen.

Wij hebben eigen hostels en hotels in het centrum van de stad en onze eigen Nederlandse gids. Indien gewenst geven wij ook een presentatie op school voor de ouders en leerlingen  Hoor het ware verhaal over Oskar Schindler, slenter langs de terrassen in de Joodse wijk Kazimierz, bezoek het oude Getto en het concentratiekamp Plaszow of de filmset van Schindler’s List.

De  excursie tijdens de schoolreis Auschwitz op museum Auschwitz duurt de hele dag. We bezoeken zowel Auschwitz 1 als Birkenau Auschwitz 2. Tijdens de excursies gebruiken we headsets.  Indien gewenst bereiden wij de studenten graag voor op de reis met een presentatie op school over het museum. Betaal niet langer te veel voor uw reis naar het museum Auschwitz