Incentive Barcelona

Wilt u met uw bedrijf een incentive Barcelona maken of een afdeling van uw bedrijf in Barcelona bezoeken? Wij helpen u graag met hoogstaande Incentives Barcelona.

Wij kunnen alle hotels in deze metropool voor u boeken. Wij zijn “open minded”, ons team van experts denkt graag met u mee. Stuur ons uw wensen over uw incentive Barcelona en wij maken samen met u een geweldig programma. Uw personeel zal zich geen minuut vervelen. Ons creatieve brein raakt nooit leeg in deze stad. Incentives Barcelona kunnen ook een sportieve invulling hebben graag adviseren wij u met fietstochten door de stad – catamaran zeilen maar ook een bezoek aan de Seat fabriek of Damm bierbrouwerij is mogelijk.

Vanuit ons eigen kantoor in Barcelona staat een team van specialisten voor u klaar om uw Incentives Barcelona tot een geslaagd evenement te maken: hoogwaardig en volledig verzorgd. Het zal u en uw groep aan niets ontbreken.

U kunt verblijven in één van de vele hotels net buiten Barcelona zoals Calella of in een (minimaal) 4-sterren hotel in het centrum van de stad. Samen met u zoeken we de beste vluchten. Op de luchthaven van aankomst staan wij op u te wachten met de touringcar die u rechtstreeks naar uw hotel brengt. Wij vliegen op Barcelona en Girona airport.

  • Een product presentatie?
  • Een beloning voor het personeel?
  • Vergadering?

Kom naar deze metropool en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft. Wandelen op de Ramblas, bezoek de Olympische berg Mont Juich met het Olympisch stadion, de Gaudhi gebouwen,  de stranden, te veel om op te noemen. Alleen de metro alleen al is een must om te zien met kilometers lange tunnels onder de stad.

© 2019 - Creativ-EventZ