FC Barcelona voetbalreizen

Wilt u een wedstrijd bezoeken van de mooiste voetbalclub van Europa FC Barcelona, lees dan snel verder op deze site. Wij bieden u geheel verzorgde reizen naar FC Barcelona. Wij regelen het arrangement zo dat u met uw hele groep altijd in hetzelfde vak zit in het stadion.

Een standaard arrangement FC Barcelona is er voor ons niet, wij maken graag een arrangement op maat aan de hand van uw wensen.  TIP! bezoek ook het museum van FC Barcelona. Het stadion Nou Camp van Barcelona is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer maar we laten u graag voor de deur afzetten en ophalen door ons vervoersbedrijf, met eigen parkeerplaats op het stadionterrein, zo kunt u nog langer genieten van de geweldige sfeer van deze unieke club. FC Barcelona: meer dan voetbal.

We kunnen vliegen van alle luchthavens in Nederland, Belgie en vanaf  de Duitse luchthavens in de grensstreek. Op de luchthaven van Barcelona of Girona staat uw huurauto of touringcar op u te wachten om u naar uw hotel te brengen maar u kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer reizen. Wilt u een VIP reis? Geen probleem. U kunt uw arrangement net zo luxe maken als dat u zelf wilt.

Voor uw overnachtingen kunnen wij gebruik maken van hotels in Barcelona maar u kunt ook verblijven in een van de vele toeristendorpen langs de Costa Brava zoals Lloret de Mar of Calella. In Barcelona hebben wij op de Ramblas midden in het centrum een heel mooi en goedkoop hostel.

Stuur ons een mail met uw wensen en wij maken binnen 24 uur een passende offerte voor u.

© 2019 - Creativ-EventZ