Vervoerspartner

Omdat Creativ-EventZ hoge eisen stelt aan excursies, hotels, hostels, activiteiten en medewerkers om te komen tot een perfect product, hebben wij ook een vaste buspartner. Deze buspartner is voorzien van alle veiligheidskeurmerken. Hieronder stelt het bedrijf zich voor, wij hopen ook hiermee uw vertrouwen te hebben. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er meer bussen nodig zijn dan waar Nooteboom over beschikt dan zal Nooteboom tours uit zijn zakelijk bestand zelf een aanvulling doen van een andere maatschappij, ook voorzien van alle keurmerken.

*U kunt alle busreizen volgen, zo kunnen de thuisblijvers zien waar de groep zich bevind, onderaan de site ziet u een link waar u op kunt klikken, maar u moet wel bij ons de juiste inlogcodes aanvragen. 

Sinds 1 mei 2010 mag Nooteboom Tours zich Keurmerk Touringcarbedrijf noemen. We informeren u graag wat de betekenis van dit keurmerk is en wat de voordelen zijn voor u als klant.

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf is in 1994 opgericht door KNV Busvervoer vanuit de noodzaak om passagiers meer inzicht en zekerheid te geven over de geboden kwaliteit van het reizen per touringcar. Een touringcar van een Keurmerk Touringcarbedrijf voldoet ondermeer aan de volgende eisen:

  • De chauffeur is geselecteerd op vakmanschap, heeft voldoende ervaring en bezit alle vereiste diploma’s.
  • De technische kwaliteit en het comfort van de touringcar zijn van het hoogste niveau.
  • De regels voor rij- en rusttijden voor chauffeurs worden strikt nageleefd.
  • De CAO voor het touringcarvervoer dient correct te worden nageleefd; dit is van directe invloed op het goed functioneren van de medewerkers.
  • Het touringcarbedrijf is adequaat verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan.

Alle touringcars zijn voorzien van genummerde keurmerkstickers en voeren alle keurmerkbedrijven, het door de stichting verstrekte bedrijfsschild en hebben zij een jaarcertificaat met het logo van de stichting. Bij offertes voor grotere opdrachten kunt u ook gerust om een kopie van het certificaat vragen.

Het grote voordeel voor u als klant is dat u bij het reserveren van een touringcar geen zorgen hoeft te hebben over de kwaliteit van de dienstverlening. Doordat een externe partij een jaarlijkse, verplichte controle uitvoert, is de kwaliteit gegarandeerd hoog. Tijdens uw dagje uit, schoolreisje of vakantie met één van de touringcars van ons busbedrijf, kunt u dus genieten zonder zorgen!

Volg hier de de bus! Vergeet niet de inlogcodes te vragen.

Contactgegevens

Nooteboom Tours
Industrieweg 19
3133 EE Vlaardingen
Telefoon: 010-434 12 20
Fax: 010-234 48 69
E-mail: info@nooteboomtours.nl