Incentive Berlijn

De altijd bruisende metropool van Duitsland waar het verschil tussen het voormalige Oost en West nog heel goed zichtbaar is. Wij brengen u voor uw Bedrijfsuitje Berlijn in 8 uur met een luxe touringcar naar uw hotel in het centrum van de stad maar een treinreis kan natuurlijk ook. Met het vliegtuig bent u binnen het uur weer geland. Alle 3 opties zijn bij ons mogelijk. Wij hebben eigen hotels en hostels in Berlijn. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het garantiefonds reisgelden GGTO.

In Berlijn kunnen wij een diversiteit aan excursies voor u verzorgen tijdens uw bedrijfsuitje Berlijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf het één en ander te organiseren. Laat uw collegae tijdens het bedrijfsuitje Berlijn kennismaken met de cultuur van het voormalige Oostblok en het huidige westen. U zult nog vele herinneringen aan het communisme tegenkomen. Zoals de traditionele Trabant waar tegenwoordig tours mee worden gedaan en stukken van de voormalige muur, of de wannsee villa en het Olympisch stadion. Indien nodig regelen wij een Nederlandse gids voor u tijdens de reizen.

Indien u uw bedrijfsuitje Berlijn bij ons boekt bent u verzekerd van kwaliteit en u krijgt altijd de beste prijs, In Berlijn hebben wij een eigen kantoor zodat wij altijd dicht bij zijn mocht het onverhoopt eens nodig zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatiereis te boeken met Praag en/of Krakau. wij verzorgen dan het gehele traject van A tot Z met de beste hotels en vervoer met de beste bussen.

U krijgt bij ons een eerlijke prijs. Wij hebben geen standaard programma’s.

© 2019 - Creativ-EventZ