Mijn naam is Roland van der Giessen en ik ben oprichter van het bedrijf Creativ EventZ BV.

Al meer dan vijftien jaar vlieg ik heen en weer tussen Polen en Nederland om onze vele gasten een onvergeeflijke tijd te geven in Polen en met name in Krakow en op museum Auschwitz. Inmiddels heb ik begin dit jaar een overeenkomst gemaakt met Daniël van Hoven omdat ik alleen de vele groepen niet meer aankan.

Samen doen wij dus vanaf 2019 de excursies voor u verzorgen en niet alleen in Krakow maar ook de zeven-daagse reis door de Shoah geschiedenis en de vijf-daagse Auschwitz-Majdanek-Sobibor reis. Maar ook voor uw incentive of schoolreis bent u bij ons aan het juiste adres.

Over mijzelf is niet zoveel te vertellen ware het niet dat ik nog altijd met veel plezier vertel over deze zwarte bladzijde in de geschiedenis en ik blij ben dat er nog steeds veel mensen geïnteresseerd zijn in deze geschiedenis. Onze excursie duurt zes uur en dat is exclusief de reistijd van en naar Krakow en ook in tegenstelling tot andere aanbieders, ook al doen zij u anders geloven. Ook laten wij u meer zien dan andere aanbieders, zoals een blok in originele staat en de originele bunkbeds.

In Krakow laten wij u de mooie oude stad zien, alsmede de Nowa Huta (communistische wijk), de joodse wijk Kazimierz, voormalig kamp Plaszow, het oude getto en de fabriek van Schindler en vertellen wij u het ware verhaal van Oscar Schindler. Wij rijden met het beste vervoer ter plaatse en wijzen u de leukste bars en goede restaurants in Krakow.

Wij werken ook met een uitstekend tourguidesystem (headsets). U ontvangt van ons ontvangers en koptelefoons zodat wij één op één met u kunnen praten.

Inmiddels ben ik met de reizen twee maal op de Nederlandse televisie geweest. Bij RTL late night in 2015 en bij Brandpunt op 2 mei 2017. U kunt dit nog terug vinden op onze website.

Hieronder zal Daniel van Hoven mijn collega zichzelf voorstellen.

Tot zien in Polen,

Roland