Nederlandse gids museum Auschwitz

Hallo,

Graag neem ik u met een van de reizen mee naar de mooie stad Krakow en vertel ik u alles over de stad en haar geschiedenis. Ik vertel u graag het andere verhaal achter de Schindler’s list. Een uiterst intrigerend verhaal, u zult versteld staan. Daarnaast zal ik u op museum Auschwitz rondleiden en u het verhaal en de geschiedenis achter Auschwitz/ Birkenau vertellen, de hele excursie duurt bij mij ruim 6 uur zonder de reistijd met reistijd 9 uur. Mijn excursie begint al in de bus op weg naar het museum en u krijgt een naslag werk. Ik werk met Audio Tourguide system dat betekend dat u tijdens alle excursies koptelefoontjes op krijgt en u mij direct kunt horen. We beginnen ook altijd vroeg zodat we de eerste groep zijn die binnen kunnen en geen last hebben van de duizenden toeristen die later komen, zo hebben we de ruimte en de tijd en hoeven we ook nergens te wachten.

Ik woon grotendeels in Krakow waar wij ook een eigen kantoor hebben. mijn tours zijn zeer uitgebreid en totaal niet te vergelijken met de standaard tours van het museum. Wilt u echt alles te weten komen over de holocaust en alles met eigen ogen zien? Onze vaste medewerker van het museum die ons tijdens de tour vergezeld heeft sleutels van blokken waar anderen niet komen, ook bezoek ik het witte huis op Birkenau waar 80% van de Nederlanders zijn vermoord. Ook doe ik de tours naar Majdanek en Sobibor en de 7 daagse reis door de Shoah geschiedenis.

Daarnaast doe ik schoolreizen en bedrijfsevents. Soms heb ik lege plaatsen in de bus tijdens de groepsreizen, u kunt dan inschrijven op de lege plekken voor de excursies echter niet eerder dan 4 weken voor vertrek. Kijk hier

Tip 1
Fotografen  tour
Natuurlijk zijn er veel amateur fotografen die tijdens de tours graag hun plaatjes willen schieten echter, tijdens de excursie op Auschwitz zijn we gehouden aan een bepaald wandeltempo en kunnen we hier niet altijd op wachten. Nu gebruiken we tijdens alle excursies koptelefoontjes maar toch wilt u misschien meer. Wij bieden u daarom nu een unieke kans, boek 1 dag langer en wij zorgen dat u een dag later nogmaals het museum kunt betreden zonder gids, dan kunt u de hele dag de tijd nemen om uw plaatjes te schieten en u bent al op de hoogte van het verhaal. Vermeld dit bij uw boeking. Filmen mag alleen met toestemming van het museum vergeet dit niet aan te vragen bij uw boeking.

Tip 2
Er zijn geen kassa’s op het museum en ter plaatse kunt u geen tickets kopen. Als u zonder ticket aankomt moet u soms uren wachten alvorens u mag/kunt aansluiten bij een internationale groep voor een excursie van max 2,5 uur. Boek uw excursie op tijd

Tip 3
Over het algemeen duurt een tour op het museum 2,5 uur bij ons 6 uur.

Tip 4
Wilt u Auschwitz bezoeken boek dan bij de specialist die een excursie geeft en niet voorleest uit een boekje.

Tip 5
Wikipedia is geen gids , een heleboel wat u vind op Wikipedia is niet op waarheid gebaseerd.

Roland van der GiessenCreativ-EventZ BV
Regels voor de excursie Auschwitz met Nederlandse gids
 • Telefoons moeten uit.
 • Zonder geldig ticket mag u niet naar binnen.
 • U mag geen alcohol genuttigd hebben of bij u hebben.
 • U mag niet eten op het kamp.
 • Rugtassen en grote (foto)tassen mogen niet mee naar binnen.
 • U mag zowel binnen als buiten niet roken.
 • Het is een stilte gebied.
 • U dient fatsoenlijke kleding te dragen.
 • Foto’s maken mag, maar niet overal.
 • U mag niet overal flitsen.
 • Sommige plaatsen mogen NIET gefotografeerd worden. Dit staat aangegeven en wordt verteld.
 • Vakantiefoto’s worden niet op prijs gesteld (poseren voor de familie!).
 • Indien u een pet of hoed draagt doe deze dan af als we een gebouw binnen gaan.
 • Blijf bij de groep.
 • Minimum advies leeftijd is 12 jaar.

© 2018 - Creativ-EventZ